Thursday, 28 April 2011

Job: full time LOVER~~

Posted by missLavender at 21:08
lihat awan disana
berarak mengikut pintu..pasti die pun tahu
ingin aku lewati kehidupan terindah,
namun harus kujalani..
berdua dgn mu pasti lebih baik..
aku yakin itu..
bila sendiri, hati bagai langit terselimut kamu..

hah I pun xtau tul x lirik tu..
 pandang pandang jgn juling (^_^)

toing toing pale I dah masuk air kot...tettttt..tetibe je thinking tink tong about him...this year dah masuk tahun ke 6 dlm diam I wif him..ouchh blushing2 la plak pipi I..malunyeeee..luv u (^_^)..bile kite fikir fikir kan cinta itu memang buta kan..yang buruk nampak baru, yang busuk jadi wangi, yang jahat jadi baik dan segala yang yang la..kikikiki..

action kame!!ha tu la trade mark mr remedy dulu..hahahah

dalam cinta harus saling percaya,
dalam cinta haruslah jgn goyah,
dalam cinta harus kecewa...
ceh ceh nyanyi la plak..padahal lirik salah..maaf yek mila..kikikiki..erm rasenye cam nak balik je zaman study mase dgn si dia...nak share ckit la..he so kind, but sometimes cukup menyakitkan hati..lately la..kot die dah tua..hahahahahah jgn mare ha mr remedy =p...semuanye bermula dari sebeleh sandle I jatuh dlm longkang..and he become my prince yang menyelamatkan sepatu Cinderella nye..hahahahah lawak lawak...sgt memalukan..ape pun mungkin sudah ditetapkan dia tercipta untuk aku...hahahahahah jiwang la plak..erm ble la aku nak KAWIN ni!!!adoi belajo pun x habis g..sabau aje la..hahahah..
mase kiteowg study dulu..kirenye cam loving couple of the year la..kahkahkah

really miss this moment..ouch!!

heheheh ni time memalu lagi tapi gatai..hahhaah

ouchhh (>_<)

bile lah nak picnic sesame lagi yek mr remedy..(T_T)

I hope we will together till d end dear..Hope God Bless Us..aminn...nak wat statement ni...I LOVE U MUCH!!! ups melodi jgn terjah...hahhaha

0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting