Sunday, 12 February 2012

oh belogku dah bersawang (^_^)Y

Posted by missLavender at 05:38 0 comments
ting tong...tadaaa i'm home...lame dah x layan blog ni..lately until end of my studies...diam x diam dah 3 thun n finally hbis gak...lum bis lg lah...hahahha perasaan tul I ni...lg 4 month...dah nak gile dgn psm I ni + melayan en yg menyakitkan hati...hate him so much!!! huh...ter emosi lak...hahahah

Sunday, 23 October 2011

::adakah langit akan sentiasa cerah?::

Posted by missLavender at 05:55 0 comments
I dlm keadaan yg sgt sush hati, lebih sush dr jwb soalan final exam, lebih teruk dr jwb soalan intebiu n segalanya...muka boleh sembunyikan kesedihan tapi hati xmudah untuk tipu..ceh cam a samad said la plak I ni...entah lah..hope everything will be ok n kembali seperti sedia kala...
betul kate daddy "air yang panas xkan selalu panas..." n betul kate pepatah "langit xkan sentiasa cerah" or panas xkan tetiap hari kan..tgk skang dh musim hujan...beratnye hati ni mcm ade bapak king kong ngah senggayut...kihkihkih...ini serius (nada wonder pets)...huh mengeluh pjg pun xguno...

kene lalui walupun dah banjir...
 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting