Sunday, 10 April 2011

I'm old enough!!

Posted by missLavender at 02:03
~hapy besday to me..hapy besday to me~~

5 april dah pun berlalu..alhamdullillah cukup dah umur 24 n still diberi kesempatan tuk bernafas n beribadah di bumi Nya..amin...hahaha saya dah berumur la..but besday kali ni hapy sgt.my bff wat suprise party tuk I..ouchh mase tu dahla selebte gle ci emelia leh ajak I g mcd..anyway thanks a lot  to cik emelia, cik syafikah, cik azami, cik aisyah, cik hamidah n tuk cik zeela yg tetibe ade gak mase tu..padahal die kate kat kl..waaaaaa sgt terharu n terperanjat tahap terkujat gle..cm nk jerit jee..gile la kamu semua..i luv u (versi sam) hahahah.

~ cik emelia dalangnye..konon kate nak li cekelim mcd tp ade kon dibalik cekelim~


~tadaa dr kiri cik azami, cik syafika n cik aisyah~

~gaya xcited motong cake da..tp yg cik zila n cik hamidah cam meroyan jek xdpt motong cake ngn saye..kikiki~

then ape lagi open table la di hari2 bahgia ni...hahahah kami dinner kat Serambi Rase..cedap gak la makan kat ctu..makan time..tadaa


~makan makan jgn x makan~

~tgk mke2 xcited bace doa~

~hahaha xsabonye nak mam nasi~

~ha 3 org cik adik kite ni tampak sopan di hari bahgia tatkala kedengaran cik fatimah membacakan doa gtu~

ape lg nak wat di hari bahgia..kehkehkeh monteg kelas la..sory eh UTHM..kami terponteng..kikikiki..p jejalan dr kluang ke batu pahat jek..nak p jauh mase x ckup..berbekalkan jurukemera cilik kami cik emelia kiteowg pun snap snap la pic bebnyak..kahkahkah..layan zasss...

~fuhh~

~yg speky white tu la my camera women..comel kan~





~luv u all very muc..hope GOD always bless us..~



0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting