Sunday, 10 April 2011

...berdua dgn mu pasti lebih baik..(^_^)Y

Posted by missLavender at 01:26
last day I date wif mr remedy..kikiki..konon nak celebrate besday kiteowg dah alang2 besday I last week then besday mr remedy next week...but biase2 je coz I xske cake..but he stiil buy small cake for me..then kiteowg nonton movie RIO 3D gtu kat tebrau..katenye LOVE AT FIRST FIGHT...but I nye luv first n after fight..hahahahahaah


lawak je coz dikelilingi kanak2..maklumlah cite cartoon da..how 24yr old women n man nonton cartoon...hahah but so sweet..sempat la snap pic dlm panggung bersame cermin mate 3D..cam jakun..hahahahahah..

~xphm nape mr remedy ske wat mke cam tu..menggeramkan jek e dah la tu tibai I punye 3D spek~

anyway thankz sgt kat mr remedy coz bawe saye keluar even die bnyk keje nak wat..sorry dear...then kami makan sate kat warung pak radol kat JB..kat ctu memg popular ngan sate yg sedp, besar n cheap tau..so u all le la try..nyumi nyumi..kalu sehari dgn mr remedy pasti saya gemuk..hahahaha asik mam je dr saye tiba sampailah saye nak lik..

~nyumi nyumi i luv satay~



~cake yg comel gle tu pun xhabis tp cedap~

ouchhh mase berlalu sgt pantas..kan best klu kite dah ade ikatan sah..xperlu cr mase tuk date lagi..hari2 pin leh date..hahahahahah gatainye saye..wek wek =p thank again dear..luv u n big hug 4 u...(>_<)

0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting