Friday, 22 July 2011

adil atau tak adil

Posted by missLavender at 23:03

tema cite ari ni tentang kasih sayang yg diberi oleh mak & ayah kite antara kite adik beradik sama rata atau tak???? tu persoalannye..n I rase memeng kasih sayang tu susah kite nak bagi sama rata..tapi tak adil plak kalau selalu menyebelahi anak kesukaan je..ermmm
sob sob sob
mybe one day when I become mum and dad mesti I le rase mcm mane nk bg ksh syg kat anak kan..ermm

0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting