Sunday, 11 September 2011

merdeka raye bersama JPS

Posted by missLavender at 05:41
org sume duk cbuk wat persiapan reye I kat JPS wat persiapan merdeka..kelas gitu..ni la merdeka paling best sekali yg xdpt nak lupe..1 weeks before raye n 1 weeks after raye cbuk persiapan merdeka..best gile..ade task tuk kami dak praktikal tuk wat replika 1 Malaysia n kereta berhias..n yg paling xdapat nak lupe task kene jadi model kat atas kete berhias..kikiki malu la gak..memang cam model..kalau miss malaysia tau menagis die..haahahahah wekzzz..ape pun penat lelah kiteowg berbaloi gak coz dapt tempat ketiga tuk 2 2 kategori tu..hehehehe congrate JPS Batu Pahat

 hah tu cik ermilia cam bz la konon...wek

ni cik amalina farah yg cbuk owg nak wat keje cbuk die nak snap pic je..


nak wat statement ni: helo helo saye suke jps...merdeka merdeka!!!! 
ha then kami kene jadi model lak untuk perarakan cam artis ko..kelas ko jah..meletup I mase tu xhenti2 owg snap pic..malu gile...kakakakkak tah pape tah...tapi memang pengalaman yang sgt berharga n susah sape2 pun nak dapat. coz tu saya syg jps..heheheh 

 
cak!!ni la watak tun teja a.k.a miss lavender..kikiki

pose la ckit ngn kak su a.k.a puan teknisyen yg best =p
 
bersama staf jps...
 
cik yati, cik emilia, miss lavender, cik farah n cik sarah...merdeka!!!luv Malaysia!!


saye bangga jadi anak MALAYSIA!!!! semoga negara kite sentiasa aman..aminnnnn

0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting