Saturday, 20 August 2011

love u but hate u but miss u!!!

Posted by missLavender at 09:26

sedangkan lidah lagi tergigit ni lak lum ade ape2 ikatan kan..but ape pun  he must know, yg aku dah bosan kene pakse n diaturkan semuanya...x ubah macam robot yang dah diset pergerakannya..mcmlah mesin mase yang membosankan.. :'( bukan xde kebebasan tapi mcm terpakse tuk tidak dibebaskan...bukan x suke tapi terpakse..bukan x tertahan tapi dah habis tahan..
just nak share ape yg terbuku cam darah beku coz xtau nal share kat mane lg walupun xske share benda yang sedih kat u all..but still le lg ukirkan senyuman..kikikikiki kan kan kan... serahkan pada DIA kerna DIA yang maha mengetahui mane yg terbaik untuk hambanye...redha..
sesungguhnya hidup dan matiku, kasih, rindu dan sayangku keserahkan sepenuhnaya pada Mu (^_^)

 
cintaku untukMu





0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting