Tuesday, 21 June 2011

1st reunion SM TEKNIK KLUANG~~ LOL :D

Posted by missLavender at 20:37

5 june aritu I join la reunion yg dh lame plan bertahun tu student civil eng. smtk..ala zezaman hingusan dolu..kiteowg just buat simple je coz rmi x dpt join..yg smpt cume dpt g sekolah lame jap, then p mam, snap2 pic n main bowling..ble dh lame x jumpa ni kan, sekali jumpa ade yg dah kawin la, then ade tu dolu kocik skang bosa dah..mcm I..hahahahahahaha..tapi wat kejap je coz biaselah masing2 dah ade comitment sendiri nak urus anak la, bf la, laki la, tunang la..macam macam la..ape pun thankz kat sume yg terlibat especially cik zubaidah, man, n faizal coz beria sgt nak wat reunion kcl kclan ni..thank u allz..(^_^)Y

ni la cik zubaidah yg duk beria nak wat reunion ni aka pengerusi program

after main bowling..tapi x strike pun..hahahaha

sempatlah snap pic kat skolah

0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting