Saturday, 5 March 2011

thanks my remedy(^_^)

Posted by missLavender at 20:59




tq to mr remedy coz bawe I fly   ke kota singa..sangat happy walaupun i penat tapi not bad la singapura tu dan walaupun I tak berapa suka negara tu..tettttt..kami cuma sempat round shopping mall and ade la buy tshirt i luv s'pore, then ke s'pore flyer then pegi ke merlion hotel tapi itu pun sang lion kene kurung la pulak coz wat renovation..xdptla snap pic dengan hero s'pore tu..tapi sempat gak kami snap pic kat marina bay..its very beutifull n great..betul la kate org2 engineer, 'thats civil engineers creat the world' kuikuikui..i like that word..mase on the way pegi merlion hotel tu kami adelah singgah kat gedung esplanade..org kate gedung tu design cam durian ..memang betul la coz berduri-duri cam durian bumbung die.susah nak design tu.anyway i banyak lagi tempat belum sempat kami pergi..maybe next trip.thankz a lot dear.~luv my remedy~
~agak susah nak snap pic ngn mr remedy..ni pun setelah di push juta kali..nyampah~

0 comments:

Post a Comment

 

missLavender(^_^)Y Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting